FK Čáslav - SKM Posázaví 0:4

03.11.2014 12:35

Žáci podruhé na podzim vyhráli

FK Čáslav žákyně - FKM  0:4 (0:0)  navíc neproměněn pokutový kop.

Branky: Péťa V. 2x, Adam L. a svoji premiérovou branku vstřelil Jarda Rezek.

Zápas jsme měli od začátku ve své réžii.Vytvářeli jsme si zajímavé příležitosti. Bohužel nás však trochu trápí produktivita a na vstřelení gólu potřebujeme dost gólovek. Přesto zasloužené vítězství proti houževnatému celku dívek s ligovým golmanem FK Čáslav U13, je velmi cenné, které nás katapultovalo v tabulce před soupeře. Vyšel i experiment s Matějem v bráně, i když tam šel s protesty. Ve druhém poločase podal velmi dobrý výkon. Nebudeme si ani nalhávat, že tam nebyly chyby a na domácích se projevila i unáva z utkání den před našim střetnutím. Je třeba pořád na sobě pracovat.Přál bych si, aby se na nás za týden, kdy hrajeme poslední zápas sezóny, přišlo podívat více rodičů a našich fanoušků. Soupeřem je vedoucí celek soutěže Rozvoj Křesetice.

Neodpustím si poznámku na naší Denču v dresu FK Čáslav. Jsem zklamán z jejího výkonu, hráč jejího věku, když nezpracuje, nenahraje, neudělá kličku, řeší situaci nefotbalově a jen míče nakopává . . . . kdy se to bude učit ?

Hodnocení - známky 1 nejhorší,  10 nejlepší. Něco k hodnocení hráčů. Je jasné, že nemůže být na každého stejné nároky. Někdo má talentu více někdo méně.    Komentář  j.s.

Hodnocení společné s trenérem Martinem Novákem.

Matěj H. 8 - Adam D. 7  Martin F. 9 Adam L. 7  Kuba F. 9 - Karolína H. 7  Nikola H. 9  Péťa V. 7  Kristýna K. 8 - Marek Š. 7  Jarda R. 7  Střídala  Zuzka Vernerová 6.