JAK JSME VŠE VYHRÁLI

03.03.2015 14:20

Dne 1.3.2015 se od 13,00 hodin na UMT ve Zruči n.S. uskutečnil 1.ročník zimního turnaje starších žáků, pořádaný FK T.Štěpánov. Hrálo se pod širým nebem na umělé trávě o rozměrech 70 x 35 metrů v počtu brankář + 6 hráčů v poli. Hrací systém každý z každým 1 x 25 minut.

Naše výsledky:  SKM - Křivsoudov 5:0,  - Maršovice  3:0,  - Ostředek 10:0, - T.Štěpánov 5:0  =  4 0 0  23:0   12

Sestava: Martin F.- Kuba F., Denča M., Adam L., Adam D. - Péťa V., Ríša N.:

Branky a asistence: Péťa  9 + 5, Ríša  6 + 6, Adam L.  3 + 7, Adam D. 3 + 1, Kuba  1 + 2, Denča  1 + 1, Martin 0 + 1:

Nic méně celý turnaj jsme odehráli v neskutečném tempu a nasazení. V kombinaci jsme jako tým dominovali. Pochvalu za tento úspěch si zaslouží všichni a proto jim tohlo turnajové vítězství moc a moc přeji.Prošli jsme turnajem bez zaváhání a trenéři ostatních celkú chválili hru našich borců.Nebývá zvykem vyzdvihovat jednotlivce, tentokrát to udělám.Začnu u Martina Filípka, strážce naší svatyně. Měl sice méně práce, ale jasné šance  soupeře pochytal.Adam Danko odehrál výborný turnaj a v derby s Ostředkem se mu dařilo i střelecky, kdy vstřelil hatrick(tři branky po sobě). Péťa Vostárek všudybyl, universál, hráč k nezaplacení, který se snad nikdy nezastavil, jezdil nahoru a dolů, každému vzal míč a všechny lehce obešel. Ríša Novák bez jeho kreativity, zdravé drzosti, schopnosti kombinace, finálních přihrávek a také střelecké potence, bychom se neobešli.Dalším velmi důležitým hráčem byl Adam Lanc s jakým hral zaujetím, svým přístupem strhávál ostatní k lepším výkonům. Dával góly, přihrával na ně a zabraňoval jim.Prostě neúnavný bojovník a univerzální hráč.Nejmladší hráč Kuba Filípek  velký malý kluk do kombinace, bojovník s fotbalovým umem. Kapitán mužstva Denča Martínková předvedla ideální výkon, chtěla míč, pouštěla se do útoku a zodpovědně bezchybně bránila. Ani její vstřelený gól nebyla náhoda. Svým výkonem předčila i některé kluky

Ještě jednou děkuji Všem zúčastněným za krásné(až na počasí) nedělní odpoledne oslazené zlatou tečkou. Velké dík patří rodičům za účast a hlasité povzbuzování.   J.S.