PŘÍPRAVKA - první soutěžní dvojzápas.

16.09.2013 12:12

Zbytečný výlet do Čáslavi.

Po školních a pro náš tým i fotbalových prázdninách odehrála přípravka první mistrovský dvojzápas.Spíš než odehráli by se slušelo napsat odkoukali, protože do hry jsme se vůbec nedostali.Kutnohorští a domácí hráči převyšovali ty naše naprosto suveréně, naprosto ve všem a tak byla ze zápasu fraška,která neprospěla nikomu.Naši hráči, z nichž málokterý trénuje déle než rok a polovina jsou úplní nováčci,nastoupili proti soupeřům, kteří intezivně trénují již minimálně 3 roky a na mimosoutěžních turnajích hrají vyrovnané partie s přípravkami špičkových tuzemských klubů.Umístění v soutěžním ročníku 2012 - 2013  1.FK Čáslav  2.Sparta Kutná Hora.

Ze zápasů samotných se vyjádřím pouze k výši skoré, které narostlo na 17 a 10 branek, tedy přibližně gól na každé 3 nebo 4 minuty.Škoda, že nemáme kam jinam se přihlásit a podobným zápasům se vyhnout, protože to považuji za ztracený čas a pořádný trénink by nám v to dopoledni přinesl mnohem víc a stejně tak patrně i soupeřovým talentům.

Sestava: Kryštof N. - Davídek V., Terezka V., Míša S., Káťa S., Filip M., Kristýna M., Kuba F., jedinou naší branku vstřelil  Kuba Filípek.     

Závěrem bych chtěl poděkovat všem ochotným rodičům, jmenovitě, p.Strouhal, p.Vyhnánek a paní Zdena Nováková, kteří nám pomohli se zajištěním dopravy na tento turnaj.          j.s.