PRVNÍ MISTROVSKÉ UTKÁNÍ

16.09.2013 11:04

FKM Posázaví - Rozvoj Křesetice  5:3 (1:3) K prvnímu klání nové sezóny nastoupilo mužstvo starších žáků v novém složení.Nově příchozí borci se do fungování mužstva zapojili velmi dobře. S ohledem na to, že v tomto novém složení ještě neodehráli ani minutu, všichni očekávali s mírnou nervozitou, jak se projeví zapojení nových posil.

Byl to zápas odlišných poločasů. V prvním se ojevili chybky plynoucí z nesehranosti a bez patřičného nasazení a když se k tomu přidala nepřesná předfinální fáze a tradiční problémy v koncovce(dvě 100% šance), šlo se do kabin za stavu 1:3.Soupeř totiž chtěl a také působil fotbalově a v řadě momentů se mu to i dařilo.Na jejich hrotu operoval agilní snajpr Vořechovský.Po řadě obměnách v sestavě jsme zahájili druhý poločas a ihned v úvodu jsme si vytvořili několik příležitostí a začali konečně dávat góly.Soupeř se ale nijak nevzdával a znovu se snažil rychlými protiůtoky ohrozit naší branku.Ale z dalšího našeho kombinačního útoku se nám podařilo opět skórovat a zvýšit tak náskok na dva góly.Výsledkem  5:3 jsme se prvním letošním zápasem rozešli s ambiciozním soupeřem z Křesetic.Cením si především toho, že tým to nezabalil a nepříznivý vývoj dokázal zvrátit ve svůj prospěch.

Branky- asistence: 12´ Vořechovský(Křesetice) 0:1, 27´Vořechovský(Křesetice) 0:2, 29´Tomáš H. (Dan D.) 1:2, 34´Vořechovský(Křesetice) 1:3, 38´Tomáš H.(Ríša N.) 2:3, 39´Tomáš H. (Ríša N.) 3:3, 52´Tomáš H.(Adam D.) 4:3,  61´Tomáš H. (samostatná akce).

Sestava - hodnocení: Martin F.  7 - Pepa R. 8  Denča M. 8   Dan D. 9  Adam D. 8 - Míša S. 7  Ríša N. 9  Lukáš K. 7   Ivan D. 7 -  Tomáš H. 8 - Filip M. 6    

Střídání Kryštof N.  6.

Kritéria hodnocení (stupnice hodnocení na titulní straně).