Starší žáci porazili dosud vedoucí Vrdy.

30.09.2013 01:06

FKM Posázaví - Slavoj Vrdy 5:1 (2:0)  Výsledek hovoří za vše. Toto vítězství bylo zasloužené, byli jsme lepší. Všichni totiž čekali jednoznačnou partii mužstva Vrdů, hlavně jejich realizační tým.Protože po třech odehraných kolech měli tři vítězství a skoré 16:0 !!! K samotnému utkání, domácí se dostali do vedení již ve 2.minutě, když chybu vrdského brankáře potrestal Ríša. Poté soupeř několikrát ohrozil naší branku, ale jejich šance zlikvidoval skvělý Martin v bráně nebo velmi dobře hrající stopér Dan D.. Po úvodní čtvrthodince jsme převzali iniciativu, slušně jsme kombinovali, čímž jsme soupeře odrovnali a donutili je k tomu, aby dělali chyby.Soupeřovu bránu jsme neustále ohrožovali. Hosté se sice snažili, ovšem náš celek byl důraznější a všude rychlejší.Když ve 4.minutě 2.poločasu po přihrávce Ríši, skóroval Tomáš H. na 3:0, byl zápas definitivně rozhodnut.Gól jsme inkasovali až v poslední minutě z pokutového kopu. Hodnocení utkání vedoucího mužstva: Pouze výkon na maximální hranici našich možností sliboval úspěch proti vedoucímu týmu soutěže, který v týdnu v přátelském zápase prohrál 0:4 po poločase 0:0 (FK Čáslav I.žákovská liga). Hráči k utkání přistoupili zodpovědně a plnili taktické pokyny. Bojovnost a vůle našich hráčů  se ukázala být rozhodujícím faktorem, který vedl k našemu vítězství a za to bych jim chtěl poděkovat, ještě jednou chválím všechny.Dále bych poděkoval za skvělou podporu domácího publika, převážně z řad věrných rodičů." Vítězství to bylo sice překvapivé, avšak naprosto zasloužené"

Branky-asistence: 2.min. Ríša N. (Tomáš H.) 1:0, 17.min.2:0, 39.min.3:0 a 42.min.4:0 Tomáš H. (Ríša, Lukáš K., Ríša), 47.min. Jan R. 5:0 (Adam L.) 69.min Franc pok.kop(Vrdy).

Sestava - hodnocení:  Martin F.  9 -  Kuba F. 8,   Dan D. 9,  Denča M. 8,  Ivan D. 7 - Jan R. 7,  Adam L. 9, Ríša N. 9, Tomáš H. 9, Tadeáš B. 8 - Lukáš K.  8. Hokejové střídání Míša S. 7.